LV-asennukset Porista koko Satakuntaan

Jos se on osa kiinteistösi lämmitys- tai vesijärjestelmää, me asennamme, huollamme ja korjaamme!

Eikö lämmitys toimi? Vuotaako hana? Paukkuvatko putket? Kaipaako viemärijärjestelmä uusimista? Toteutamme monipuoliset huolto- ja asennuspalvelut jo yli 40 vuoden kokemuksella. Voit luottaa meidän ammattitaitoomme. Huoltomme palvelee niin lämmitystä kuin myös vesijohtoja koskevissa asioissa.

Lämpö ja vesi ovat arjen perusasioita, joiden takana toimivaa tekniikkaa hoksaa harvemmin ajatella, saati kyseenalaistaa – ennen kuin vikaa ilmenee. Oikein asennetut, säädetyt ja huolletut LV-järjestelmät jaksavat toimia tehokkaasti, parhaimmillaan energiaa ja euroja säästäen. 

Meiltä hoituvat monipuoliset LV-asennukset lämmitykseen ja veteen liittyviin putkijärjestelmiin. Asennamme, korjaamme ja huollamme näitä järjestelmiä vuosikymmenten kokemuksella taloyhtiöille, kotitalouksille ja yritys- sekä kuntapuolen toimijoille Porista muulle Satakunnan alueelle. Voit tilata palvelun erillisurakkana tai osana talotekniikan kokonaisurakointia. 

Katso ohesta esimerkkejä palveluistamme ja ota yhteyttä, jos tarve tulee saada parhaat mahdolliset järjestelmät uuteen taloon tai remonttikohteeseen!

Ota yhteyttä »

Toteutamme LV-työt, kuten

  • Kaukolämpöasennukset ja huollot
  • Lämmityspattereiden säädöt, esim. taloyhtiöihin
  • Lämpöpumput asennuksineen
  • Putkiasennukset, myös putkiremontit
  • Vesikalusteiden asennukset ja huollot
  • Viemärikuvaukset

Pyydä tarjous tai kysy ensin lisätietoja LV-asennuksistamme. Meiltä ovat saatavilla myös LV-tarvikkeet niin kotiin kuin ammattilaisten käyttöön!

Ota yhteyttä »