Lämpöä ja vettä vuodesta 1977

LV-palvelut Porista koko Satakuntaan

Lämpö- ja vesijärjestelmien asennukset sekä tarvikkeet taloyhtiöille, kotitalouksille, yritys- ja kuntapuolelle

Yli 45 vuotta LV-alalla tietää tietoa ja taitoa laadukkaan työn edellytyksistä. Meillä Porin VK-Lämpö Oy:ssä on takanamme vuosikymmenten arvokas ammattilaisuus erilaisista LV-asennuksista Porin sekä muun Satakunnan alueella.

Tarjoamme kaikille asiakasryhmille tänä päivänä lämmitys- ja vesijärjestelmien asennukset, huollot ja korjaukset. Asennamme mm. lämpöpumput ja kaukolämpöjärjestelmät, teemme putkityöt, putkiremontit ja patteriverkoston säädöt, ja tarjoamme LV-tarvikkeet 400 neliön myymälästämme Käppärästä.

Työmme tähtää aina talotekniikkaan, joka mahdollistaa viihtyisän, turvallisen, sujuvan ja energiatehokkaan arjen niin hyvin kuin suinkin. Kaikki asiakkaat ovat meille yhtä tärkeitä, myös Sinä, joten ota yhteyttä, jos palveluillemme olisi tarvetta!

Ota yhteyttä »

Satakunnassa vakaasti jo vuodesta 1977 

Yhtiömme juurille palatessa on mentävä aina vuoden 1977 joulukuuhun, jolloin perustajamme Veikko Koskinen suoritti öljypoltin, -kattila- ja säiliöasennuksia putkitöineen Satakunnassa. Pari vuotta myöhemmin käynnistyi myymälätoiminta osoitteessa Isolinnanakatu 7, aivan Porin keskustassa. 

Kun toiminta sai lisävauhtia alleen ja myynti kasvoi, tapahtui muutto nykyiseen toimipaikkaamme Porin Käppärän kaupunginosaan, Kielokadulle. Tässä osoitteessa olemme olleet aina vuodesta 1984.

Avulias henkilökuntamme palveluksessasi!

Henkilökuntamme on valmiina toteuttamaan tilaamasi LV-palvelut, ja auttamaan valitsemaan tarvikkeet niin kuluttaja- kuin ammattiasiakkaille. Yrityksellämme on Tukesin hyväksyntä kylmäalan ja öljylämmitysasennuksiin. 

Ota yhteyttä »