Lämpöpumput Porista koko Satakuntaan

Oikein valittu ja asennettu pumppu lämmittää miellyttävästi, laskee lämmityslaskua ja ympäristön kuormitusta

Meiltä saat kiinteistösi tehokkaaseen, mutta säästeliääseen lämmitykseen sopivat lämpöpumput: ilma-vesilämpöpumput ja ilmalämpöpumput Porista muualle Satakuntaan. 

Ilma-vesilämpöpumppu on mainio vaihtoehto vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään joko päälämmönlähteeksi tai nykyisen öljy- tai sähkölämmityksen rinnalle. Ilmalämpöpumppu puolestaan lämmittää sekä viilentää – erinomainen hankinta siis Suomen kylmiin keleihin siinä missä tänä päivänä entistä paahteisempiin kesäpäiviin.

Yhtä kaikki, lämpöpumput säästävät energiaa, euroja ja ympäristöä! Edustamme lämpöpumppujen kunkkuja eli Nibeä ja kotimaista Jäspiä sekä Boschia. Olemme Bosch Lämpömestari.

Ota yhteyttä ja kysy meitä käymään, niin kartoitamme tarkoin parhaimman pumppuratkaisun toiveisiisi sekä kiinteistöösi, ja hoidamme työn avaimet käteen -palveluna!

Ota yhteyttä »

LÄMPÖPUMPUN KORJAUS JA HUOLTO KAIKILLE MERKEILLE

Oikein tehty asennus on ensisijaisen tärkeää, jotta pumppu toimii tehokkaasti sille tarkoitetun elinkaaren ajan. Meiltä voit luottaa asennuksen hoituvan takuulla oikein, mutta jos jostain syystä pumppu kaipaakin korjausta, voit tällöinkin kääntyä puoleemme. Tutkimme viat ja korjaamme pumpun kuntoon. Korjaamme ja huollamme kaikkia merkkejä. 

LÄMPÖPUMPPU RAHOITUKSELLA HELPOTTAA HANKINTAA

Kauttamme on saatavilla sekä Nibe-rahoitus että Jäspi-rahoitus kyseisiin pumppumerkkeihin, mikäli et halua investoida laitteeseen kerralla suurempaa summaa. Rahoituksella maksut voi pilkkoa kätevästi osiin. Lue aiheesta oheisten linkkien takaa, ja meiltäkin sopii kysyä tietoa sekä neuvoa, jos lämpöpumput herättävät kysymyksiä.

Ota yhteyttä »

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumput pystyvät hoitamaan koko talon lämmityksen ja hellekeleillä viilennyksen, mutta ne sopivat erinomaisesti myös jo olemassa olevan, toimivan öljylämmityksen rinnalle. 

Pumppu hoitaa kiinteistön lämmityksen lähes koko vuoden ajan, mutta kun pakkanen kiristyy, öljylämmitys toimii pumpun apuna. Jos kelit taas kylmenevät toden teolla, ottaa öljylämmitys haltuun kiinteistön lämmityksen. Ilma-vesilämpöpumppu on mahdollista asentaa myös sähkölämmityksen rinnalle. 

Niben ja Jäspin mallistoista löytyy täydellisiä, valmiita lämmitysratkaisuja sekä remontoitaviin että uudiskohteisiin, joihin halutaan joko lämpöpumppu- tai hybridijärjestelmä. Kysy lisää sinulle sopivasta pumppumallista! 

Ota yhteyttä